Home

TeamSGH op de SEM: Dag 1

Posted on May 20, 2015 at 1:30 PM

Vandaag was onze eerste volle dag op de camping in Rotterdam. Alle vijfde klassers zijn aangekomen uit Rome en Griekenland, de tenten zijn opgezet en onze werkplek, de paddock, is ingericht.


De dag begon vroeg in de paddock. Taken werden verdeeld, doelen gesteld en uitgesteld. De wielen zijn geframed met carbonpapier. We zijn bezig geweest met de hele motoruitlijning voor het circuit. En met alle jongens van TU Eindhoven en HvA zijn we zeker verdergekomen vandaag. Daarnaast is de kettingspanner bijna geïnstalleerd.


Ook wij eco'ers waren druk bezig. Behalve het bezorgen van lekkere koffie en andere technische hulpmiddelen, hebben we gezorgd dat er 's avonds een heerlijke pasta klaarstond voor onze hongerige teamleden. Verder hebben we jullie gebombardeerd op social media met filmpjes en interessante foto's. Ook onze eerste onzin aankoop is gedaan: de twee tandwielen (voor op de kettingspanner) waren toch niet nodig want we mochten precies hetzelfde 3D-printen bij de TU uit Eindhoven. Daarnaast hebben we nog een step opgehaald bij een aanbieder op markplaats in de buurt, want de afstand van de camping naar de paddock viel toch tegen. Helaas viel deze bij het eerste afzetje uitelkaar, maar gelukkig hebben we hier te maken met technisch aangelegde mensen, dus dat probleem is de wereld al uit verholpen. 


Zo zag dag 1 eruit, en ben je benieuwd wat we morgen doen? Houd dan onze site in de gaten. 

Categories: None