Home

SEM 2015

Posted on September 14, 2014 at 5:00 PM

We zijn alweer van start gegaan met het voorbereiden van de Shell Eco-marathon 2015. Het nieuwe team is met volle moed begonnen en hebben er allemaal ontzettend veel zin in. Tijdens de Shell Eco-marathon 2014 hebben we geen officieel resultaat kunnen neerzetten, wat ontzettend jammer was, omdat we er een jaar lang zo hard aan hadden gewerkt. We gaan er dit jaar dan ook alles aan doen om wél een officieel resultaat te behalen en het liefst hoger dan die uit 2013. 


Het komende jaar gaan we ons vooral richten op het verbeteren van de auto. Techniek zal bijvoorbeeld zorgen dat het elektrisch systeem beter in elkaar zit en dat de remmen worden vernieuwt. Design houdt zich nu voornamelijk bezig met een betere aansluiting van de kap en het frame én ze gaan de ramen in de auto perfectioneren. Verder zal de Eco-groep zorgen voor een goede communicatie tussen de drie groepen en zal natuurlijk haar best doen nog meer sponsoren binnen te halen, zodat de auto nog beter kan worden voortgebracht.


Tevens bestaan Team SGH komend jaar 5 jaar! Natuurlijk laten we dit niet voorbij gaan zonder het te vieren, meer informatie daarover volgt…..

 

Categories: None