Home

SEM-week dagboek

Posted on May 15, 2014 at 5:25 AM

Dag 3


Na een lange(re) nacht dan tevoren, werd TeamSGH heel vroeg ''uitgerust'' wakker om vervolgens een hele dag weer te gaan knallen. Teamleidster Liesbeth was alweer druk in de weer met van alles en nog wat, toen design om 7 uur 's ochtends (!) de stok aan het lamineren was, zodat het uit-de-auto-kom-proces-in-10-seconden hopelijk makkelijker en sneller zal gaan. Techniek was toen al een uur bezig met knutselen aan het electisch circuit, maar tevergeefs.


Om 10 uur was de eerste briefing voor teamleiders en first- en second drivers. Liesbeth, Mathilde en Lusanne zaten, nog niet gedoucht, in de zaal om een uur te gaan luisteren naar een Franse meneer, van wie Engels duidelijk niet zijn eerste (of tweede, derde of vierde) taal was... 

Op dat moment gingen Tess, Zoe, Rogier en Romee boodschappen doen in het winkelcentruim Rotterdam-Zuid om eten te kopen voor de rest van de dag. Zij hadden pannenkoeken gekocht en gingen deze opwarmen en meenemen naar de paddock, zodat techniek en design eventjes, tussen alle stresssss, konden genieten van een oerhollands hapje.


Techniek had nieuwe vrienden gemaakt, wat heel goed uitkwam, want die hebben ons geholpen met het elektrisch circuit, wat nu bijna (!) helemaal werkt. Boven op dit alles heeft design voor het eerst in Team SGH geschiedenis WIELKAPPEN gemaakt en die zien er g e w e l d i g uit! (zie facebook)


Al met al was het gister een drukke, hectische, chaotische maar soort van productieve dag. Ondanks dat we nog steeds niet door de keuring zijn, gaan we met vol vertrouwen door!


Voor foto's en verdere info; houd onze facebook, twitter en instagram in de gaten.Categories: None