Home

SEM-week dagboek

Posted on May 14, 2014 at 8:00 AM

Day 2Na onze eerste nacht,  zonder regen (!!), werden we vroeg wakker door onze Poolse campinggenoten. Even douchen en een broodje eten en we gingen alweer aan de slag. In de paddocks aangekomen bleek dat er nog veel werk op ons stond te wachten. Daarom gingen onze Eco-girls Zoë en Tess speciaal voor hun teamgenootjes van techniek naar de haven van Rotterdam voor speciale moeren, wat een teamwork!


Ondertussen was de verflaag van maandag al weer opgedroogd en kon design het laatste gouden randje gaan spuiten. Door de hitte in de paddocks was ook deze laag snel opgedroogd en konden we weer verder met de kap. Dus terwijl techniek nog zat te sleutelen aan de binnenkant van de auto, werden de eerste stickers van onze sponsoren en later ook de stickers van Shell op de auto geplakt. (Zie facebook)


Na een lange (en warme) dag in de paddocks gingen we na vele uren weer de buitenlucht in en liepen we het terrein van de camping op. Daar genoten we met z'n allen van de heerlijke pasta van meneer Hooft en de zon, die wij alletwee na een lange dag wel nodig hadden 


Maar we waren nog niet klaar; om 8 uur keerden we weer terug naar de paddocks, waar nog gesleuteld moest worden. Ook zijn de eerste testen van het   'binnen-tien-seconden-uit-de-auto-komen-met-helm-enzo' uitgevoerd met onze driver; een beetje stress, maar het zag er al goed uit! 


Om 12 uur keerden we terug naar de campingplaats en vielen we allemaal snel in een diepe slaap ondanks onze feestende buren (de Fransen waren gearriveerd........)


Wil je van ons op de hoogte blijven? Lees dan elke dag een stukje uit ons SEM-week dagboek!

Categories: None