Home

SEM-week dagboek

Posted on May 13, 2014 at 4:00 AM

Day 1


De dag begon met het pakken van al onze regenpakken, tosti-ijzers, tentjes en luxe luchtbedden. Nadat de moeilijke taak van welke schoenen je nou mee moest nemen was voltooid, begon de verkoop van de overige SGH-broeken. Wauw, binnen no time waren de broeken al weer uitverkocht! Vervolgens werd al het gereedschap, de verf en de vele spullen, om de auto nog mooier te maken, samen met de kasten klaargezet, om ze om 12 uur in de vrachtauto van Vermeer te laden. Nadat dat alles was ingeladen, moesten ook wij eraan geloven en werden ook wij ingeladen.


Met een lekker muziekje reden we met het team en onze chauffeur van Look Tours naar Rotterdam. Eenmaal aangekomen konden de eerstejaars hun ogen niet geloven; wat was het groot! We vonden onze weg naar de paddocks, waar we de auto en al het gereedschap neerlegden, en liepen toen met alle tassen en tenten naar de camping. Na een beetje geklooi hadden we ook al onze tenten opgezet en kon de Shell Eco Marathon echt beginnen.


‘s Avonds heeft design de auto nog een nieuw lakje gegeven en na een potje voetbal was iedereen klaar om naar bed te gaan…


Wil je van ons op de hoogte blijven? Lees dan elke dag een stukje uit ons SEM-week dagboek!


Categories: None