Home

Het aftellen is begonnen

Posted on April 25, 2014 at 12:40 AM

Nog een klein maandje tot de Shell Eco-marathon en we lopen voor op schema. Ja u leest het goed, we lopen voor. Dit hebben we nog nooit eerder gehad. Dankzij onze geweldige teamleidster Liesbeth Wijn, die een strakke planning in elkaar heeft weten te flanzen, is TeamSGH klaar voor de start.


Er zijn natuurlijk nog wat kleine dingen die gedaan moeten worden voor technieke en design aan de auto, maar ook eco krijgt het druk, want de trainingsbroeken zullen binnekort arriveren en deze moeten de klassen rond. Voor iedereen die een trainingsbroek heeft besteld: dankjewel voor je steun! Door jou zijn we een stapje dichter bij de F I N I S H!


Morgen is het vakantie voor ons, een kort weekje (maar we mogen niet klagen), en in de meivakantie zullen wij op donderdag onze auto gaan testen. Uiteraard zullen wij zorgen voor een livestream voor de geinteresseerden. De link zullen we op facebook en de site zetten, zodat iedereen die wil kan meekijken. 

Wij zijn Ijsbaan Haarlem onwijs dankbaar dat we, net zoals vorig jaar, weer testrondjes kunnen maken en kunnen kijken wat er nog moet gebeuren aan ons voertuig. Het verbeteren van alle kleine foutjes en optimaliseren van alle details. We kijken met smart uit naar de race en hopen dat we ons persoonlijk record zullen gaan verbeteren. 


Voor de komende paar weken kunnen jullie de kleine updates verwachten. Want naarmate de race dichterbij komt, zullen we er nog veel meer actiever mee bezig zijn dan afgelopen tijd. Houd vooral onze facebook in de gaten en volg ons op twitter (@teamsgh) en instagram (@teamSGH) en neem een kijkje achter de schermen. 


Voor onze facebook volgers zullen wij binnenkort nog een actie introduceren.... Meer kunnen we daar nu nog niet over zeggen, maar blijf online en volg TeamSGH!


TeamSGH is ready to rumble!!!Categories: None